Andra și Cătălin Măruță: O poveste de dragoste pe muchie de cuțit

Mihai Gheorghe

Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din industria showbiz-ului românesc. S-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii frumoși. Chiar dacă păreau făcuți unul pentru celălalt, există speculații și zvonuri despre o posibilă despărțire.

Carmen Harra, faimoasa clarvăzătoare, a făcut o predicție acum câțiva ani cu privire la relația lor. Potrivit ei, Andra și Cătălin nu sunt suflete pereche, chiar dacă au decis să își unească destinele de mai bine de 10 ani.

„Consider că Andra și Măruță sunt un cuplu impresionant. Măruță m-a adus înapoi în România din America, după ce am stat acolo 17 ani, și sunt extrem de recunoscătoare pentru asta. Într-o emisiune TV, fără să-mi dau seama, am calculat codurile lor. El mi-a spus data de naștere a lui și a Andrei, în 2008, și nu știu dacă erau căsătoriți la acea vreme.

Dar i-am spus că se vor căsători, vor avea o fată și un băiat, dar există riscul unei despărțiri generate de ea, nu de el. Simbolic vorbind, după 13 ani de căsnicie, inelul de logodnă se va pierde.”, a explicat Carmen Harra la Prima TV.

Mai mult decât atât, Carmen Harra a menționat că, deși există o conexiune reală între Andra și Cătălin și au o relație extraordinară, este foarte posibil ca totul să se sfârșească într-un mod nefericit.

„Ei sunt doi oameni care pot avea o relație extraordinară, dar acest lucru poate ajunge la un declin dramatic. El și-a planificat cu grijă această căsătorie, a proiectat în viitor cum va fi viața lor alături de Andra. Nu spun că nu erau atrași unul de celălalt, că nu s-au iubit sau că nu exista o forță magnetică între ei. Însă el a gândit foarte bine pașii pe care îi vor urma în căsnicie, el știa ce va obține. De obicei, oamenii se aruncă în căsătorie fără să planifice și apoi suferă consecințele. În cazul lor, nu putem vorbi despre suflete pereche sau conexiune karmică, este foarte interesant”, a adăugat Carmen Harra.

Aceste afirmatii au stârnit multe controverse și speculații în rândul fanilor cuplului, care sunt îngrijorați cu privire la viitorul lor împreună. Cu toate acestea, Andra și Cătălin par să se bucure în continuare de o căsnicie fericită și sărbătoresc fiecare moment alături de cei doi copii ai lor.

Astfel, rămâne de văzut cum va evolua această poveste de dragoste în următoarele luni și ani. Oricare ar fi viitorul lor, Andra și Cătălin Măruță rămân un cuplu cunoscut și iubit de publicul român.

Lasă un comentariu