Simona Gherghe își împărtășește momentul emoționant al nunții de acum 6 ani cu fanii săi.

Mihai Gheorghe

Simona Gherghe împărtășește cu fani momentul emoționant al căsniciei sale

Simona Gherghe, cunoscuta prezentatoare TV, a emoționat internetul cu o postare în care împărtășește cu fanii momentul emoționant al căsniciei sale. Aceasta a publicat un mesaj pe contul său de Facebook în care a dezvăluit că acum 6 ani, mergea mana-n mana la Starea Civila cu soțul său, Razvan Sandulescu, și cu fiica lor, Ana, care era și ea încă în pântec. Această zi a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, iar acum, la 6 ani distanță, Simona a simțit nevoia să împărtășească această amintire cu toți cei care îi urmăresc online.

În postarea sa, Simona Gherghe a dezvăluit că evenimentul a avut loc într-un mod foarte simplu și discrete, fără o petrecere sau alte ritualuri speciale. Însă, pentru ea și soțul său, acesta a fost un moment foarte important în viața lor, iar Simona a simțit nevoia să împărtășească amintirea cu toți cei care o urmăresc online.

Simona Gherghe este mama a doi copii și încearcă să le acorde acestora toată atenția și iubirea de care au nevoie. Ea este conștientă că rolul de părinte nu este deloc ușor și că implică multe greutăți și responsabilități, dar aceasta este și una dintre cele mai frumoase și împlinitoare experiențe din viața sa.

În postarea sa, aceasta a dezvăluit și câteva detalii din viața de zi cu zi a familiei sale, precum momentele haotice din timpul serii, atunci când cei doi copii ai săi sunt foarte energici și plini de viață. Ea a mărturisit că îi adoarme simultan și apoi îl mută pe fiul său în camera lui, lucru care devine tot mai greu de la o zi la alta, căci băiatul crește și ea a avut o coastă fracturată în ianuarie.

În concluzie, Simona Gherghe este o femeie puternică și inspirațională, iar postările sale personale au demonstrat de multe ori că este o mamă iubitoare și dedicată. Într-o epocă în care social media și internetul pot fi adesea foarte dure și negative, este important să avem exemple ca ea, care să ne amintească că există și laturi pozitive ale acestor tehnologii și că oamenii pot fi conectați prin ele în mod pozitiv.

Lasă un comentariu